Åbne begynderhold – ALLE kan være med!

Alle begynderhold lægges op som events på vores Facebook side
MTB TOURS FACEBOOK EVENTS – KLIK HER

Er der ikke en dato der passer dig, så skriv til os alligevel på booking@mtb-tours.dk med et forslag til en dato. Nogle gange kører vi ekstra åbne begynderhold på søndage og begynderhold kun for damer på hverdage når vi får en forespørgsel.

Åbne begynderhold – søndage kl 10:00

Vores åbne søndags begynderhold er perfekte hvis du er bare dig selv, er et par eller en mindre gruppe. Vores instruktør sørger for at alle får en god introduktion til mountainbiken og kører en tur med jer, hvor ALLE kan være med!

Måske er du helt ny og lige vil checke om det er noget for dig. Det kan også være du har prøvet et par gange før og bare gerne vil køre med på holdet. Uanset hvad er du velkommen. Det er dine børn på 8 år eller derover også.
 
Hvis du går med tanker om at købe en mountainbike, er de åbne begynderhold også en god måde at prøve en tur i skoven før du vælger cykel. Husk at få et tilbud fra os 🙂
 
Prisen pr. gang er
400,- inkl. leje af MTB, hjelm og drikkedunk
200,- hvis du kører på egen MTB
 
Alle begynderhold lægges op som events på vores Facebook side
MTB TOURS FACEBOOK EVENTS – KLIK HER
 
Tilmelding til begynderhold skal ske på forhånd ved at skrive til booking@mtb-tours.dk – betaling i butikken ved ankomst.
 
Tilmeldingsfrist er fredagen før kl 18:00 Skulle du ikke nå at tilmelde dig, så er velkommen til at prøve at dukke op alligevel og se om der er plads på holdet. Vi plejer altid at kunne finde ud af det!
 
Vi kører normalt bare med flade pedaler (almindelige sports/fritidssko). Mødetid er ca. kl. 09:50 i butikken på Gammel Hareskovvej 321, 3500 Værløse. Der er fælles introduktion og briefing på enten parkeringspladsen eller i skoven før turens start.
 
Aflysning kan forekomme i tilfælde af for få tilmeldte, dårligt vejr, sygdom eller andet.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig i forvejen på vores tilmeldingsformularen eller på booking@mtb-tours.dk

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Vælg hold

Vælg dato

Vælg cykel

Vælg cykel størrelse (kun ved udlejning)

Bemærkning