Prøv mountainbike med venner og familie

Mountainbiking med vores guider er sjovt! Til fødselsdage, polterabends eller hyggelig event med “drenge-/pige klubben” … Er I en gruppe på 5 personer eller flere personer, så book en tur for private hold hos MTB-tours.

Events for private hold

Vores guider sørger for at sammensætte en tur der passer nøjagtig til jeres gruppe. Det handler ikke nødvendigvis om at køre hurtigst men om at have det sjovt. Uanset om I er helt begyndere der prøver MTB for første gang eller om I har kørt for sørger vores guider for at alle kan være med og alle bliver udfordrede på en sjov måde.

Har i ønsker til små konkurrencer undervejs (f.eks. med point eller lign)? Ønsker I at stoppe et bestemt sted og indlægge en pause (f.eks. til en forfriskning på Skovlyst eller ved én af skovens bålpladser) så kan vi sagtens aftale det. Det kan også være I ønsker en tur med noget MTB teknik øvelser indlagt, eller en hurtig tur hvor I “bliver tæsket igennem” så har vi guider der kan stå for det. Har I andre idéer til jeres event, så bare spørg!

I skal være 5 personer eller derover får at kunne booke et hold.

Prisen for en 2 timers tur er
400,- pr. person inkl leje af MTB, hjelm og drikkedunk
200,- for evt. deltagere på egen MTB
(mindstepris er 2000,-)

Har I brug for omklædning med bad efter turen har vi en aftale med Hareskovhallen 200 fra butikken. Det koster 30,- pr. person og skal bookes på forhånd.

Efter turen kan I slappe af i gården eller inde i butikkens café lokale. Der kan købes øl, sodavand og varme drikke i butikken.

Er I flere en 12 personer deler vi op i flere hold med hver sin guide.
Dato og tidspunkt finder vi ud af når I booker.

Hvis jeres event ikke skal foregå i Hareskoven eller Klampenborg men på en anden lokation, så kontakt os og få et tilbud på at vi kommer ud til jer med cykler og guide.

Events for private grupper Events for private grupper Events for private grupper Events for private grupper

Kontakt os for et tilbud

Udfyld kontaktformularen eller skriv til booking@mtb-tours.dk

Dit navn (skal udfyldes)

Din email adresse (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad vil du gerne høre mere om?

Vælg butik

Din besked