Om MTB-Tours

MTB-Tours er samlingspunktet for 10.000-vis af glade mountainbikere, der hvert år besøger vores sted for at nyde naturen på mountainbike i Hareskoven, få en luksus toast eller kaffe i caféen, besøge værkstedet, købe udstyr i butikken eller få en god cykelsnak med de andre mountainbike-entusiaster, der er på stedet.

Find vej til Hareskoven

Vi har 14 års erfaring og 20.000 glade besøgende hvert år!

Butikken i Hareskoven

I  vores butik står vi klar med professionel rådgivning, så vi kan guide dig til det helt rigtige udstyr og den helt rigtige cykel. Vi sælger kun udstyr og cykler fra anerkendte brands og vi kan altid stå inde for det, som vi sælger.

Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 4432 0903 for at forhøre dig om udvalget eller få en cykelsnak.

Se cykler til salg

Caféen i Hareskoven

I vores café kan du finde lækre snacks, luksustoasts, god kaffe og kolde drikkevarer. Du slå dig ned i en af vores hyggelige kroge i en skøn atmosfære både ude eller inde.  Der er plads til alle.

 

Mountainbike for alle

Visionen er, at mountainbike er for alle. Uanset køn, alder, størrelse og niveau er vores team klar til at give dig en fantastisk oplevelse i naturskønne omgivelser.

Hareskoven er et fantastisk naturområde let tilgængeligt og gode spor.

Hareskoven byder på en hyggelig lokation og med en skøn atmosfære i både værksted, butik, café og på alle udendørs arealer.

Hareskoven og sporet

Naturskønt område, perfekt til mountainbike.

Hareskoven danner rammen for Københavns bedste mountainbike terræn.

Mountainbikesporet er Danmarks første officielle mountainbike-spor anlagt i en statsskov. Det blev anlagt i 2001 af Naturstyrelsen i samarbejde med lokale mountainbikere.

Hos MTB-Tours støtter vi og deltager vi i sporbygningen.

Book kør-selv-mountainbike