Om MTB-Tours & Nordsjælland

MTB-Tours er samlingspunktet for 10.000-vis af glade mountainbikere, der hvert år besøger stedet for at nyde naturen på mountainbike i Hareskoven, få en luksus toast eller kaffe i caféen, besøge værkstedet, købe udstyr i butikken eller få en god cykelsnak med de andre mountainbike-entusiaster, der er på stedet.

Find vej til os

Vi har 12 års erfaring og 20.000 glade besøgende hvert år!

Mountainbike for alle

Visionen er, at mountainbike er for alle. Uanset køn, alder, størrelse og niveau er vores team klar til at give dig en fantastisk oplevelse i naturskønne omgivelser.

Da Hareskoven er et fantastisk naturområde med plads og gode spor, har vi valgt at holde til lige i nærheden i hyggelige lokaler og med en skøn atmosfære i både værksted, butik, café og på alle udendørs arealer.

Læs mere om os her

Værksted

I værkstedet er ingen opgave for stor eller for lille til os og alle typer af opgaver udføres. Vi specialiserer os inden for mountainbikes, men laver også racercykler, gravelbikes, citybikes, cargobikes og e-bikes.

Værkstedet har åbent alle ugens 7 dage – du kommer bare forbi.

Læs mere om værkstedet her

Café

I vores café kan du finde lækre snacks, luksustoasts, god kaffe og kolde drikkevarer. På stedet kan du slå dig ned i en af vores hyggelige kroge i en skøn atmosfære. Der er plads til alle.

Læs mere om caféen her

Butik

I butikken står vi klar med professionel rådgivning, så vi kan guide dig til det helt rigtige udstyr og den helt rigtige cykel. Vi sælger kun udstyr og cykler fra anerkendte brands og vi kan altid stå inde for det, som vi sælger.

Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 4432 0903 for at forhøre dig om udvalget eller få en cykelsnak.

Læs mere om butikken her

Hareskoven og sporet

Naturskønt område, perfekt til mountainbike.

Hareskoven danner rammen for Københavns bedste mountainbike terræn.

Mountainbikesporet er Danmarks første officielle mountainbike-spor anlagt i en statsskov. Det blev anlagt i 2001 af Naturstyrelsen i samarbejde med lokale mountainbikere.

Hos MTB-Tours støtter vi og deltager vi i sporbygningen.

Book kør-selv-mountainbike