Om os

Mountainbike-udlejning, værksted, butik og café i Hareskoven.

Kontakt os

Christoffer Drøscher (Drøs)

Vært / pedel / ejer

Verdensmand

“Jeg har, så længe jeg kan huske, jagtet oplevelser. Med mine forældre har jeg rejst meget og da jeg kunne stå på egne ben har jeg rejst endnu mere. Mine rejser har altid været kombineret med former for aktivitet, sport og adrenalin. Jeg er et produkt af mine rejseerfaringer.

Gennem min arbejdskarriere i eventbranchen har jeg altid startet på gulvet. Herefter arbejdet mig frem til at have det endelige overblik, ansvar og tage de store beslutninger som leder og virksomhedsejer. Min største succes er når organisationen trives og leverer. Jeg selv får det største kick ud af mine medarbejderes successer.

For mig har mountainbike altid været et ”oplevelses-redskab” og jeg har altid nydt hver en MTB-oplevelse. Nu da jeg er kommet dybere ind i denne fantastiske verden forsøger jeg hver dag at lærer noget nyt og suge til mig. Om det er mekanikeren der skruer, indkøberen der vurderer produkter eller instruktøren der laver øvelser. Jeg har en stejl læringskurve indenfor det praktiske, men jeg elsker og jeg er privilegeret af at have ekspert kollegaer omkring mig, der hver dag gør mig bedre.

Min vision for MTB-Tours er klar; Jeg vil skabe oplevelser for danskerne. Dele vores erfaringer for jeres fornøjelser. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen”.

Jesper Aron Kjær

Instruktør / guide

Idrætslærer, friluftsvejleder, klatretræner, MTB-instruktør og ski-instruktør

“Jeg har gennem mange år haft MTB som min store passion, MTB eventyret startede med XC men hurtigt udviklede sig til downhill. Gennem de senere år, har jeg undervist på bla. idræts institut, egen undervisningsvirksomhed, MTB tours samt udlandet.

Jeg elsker at undervise, specielt i det fri, hvor følelsen af frihed bliver forstærket. Vinden i håret, de tekniske udfordringer, terræn udfordringerne, adrenalinen, fordybelsen i naturen og de bredde smil. Når alt går op i en højere enhed, flow, specielt i fællesskab med andre er det en sand fornøjelse for mig. Mountainbike er et af de steder hvor jeg/vi kan have fart over feltet alene/sammen, men også søge stilheden og naturens hellende kraften. En perfekt MTB dag for mig, er en aktiv tur med fart overfeltet, udfordringer, naturoplevelse, for så at afslutte dagen med en stille stund i naturen og suge det hele til sig.

Gennem de sidste 5 år har jeg udelukkende beskæftiget mig med MTB, klatring, skiløb, bevægelse, mentaltræning og restitution, alt fra hold til personlige forløb. Jeg sætter pris på fællesskabet, men med plads til den enkelte, så vi kan udvikle os sammen.

Jeg er bla. uddannet projektleder, idrætslærer, friluftsvejleder, klatretræner, MTB instruktør og ski instruktør.”

Simon Udsen Grandjean

Chefinstruktør

Cand.scient Human Fysiologi

“Jeg har dedikeret en stor del af mit liv til at undervise, og særligt på mountainbike, med fokus på sjov, udvikling, og læring. Jeg har mange års erfaring med undervisning og har uddannet flere hundrede MTB-instruktører. Jeg nyder at lære fra mig og sikre at deltagerne får en suveræn oplevelse.

Det er vigtigt at sikkerheden er i top, og at alle kan få noget med uanset niveau. For mig er en mountainbike et fantastisk legetøj til at få smukke og unikke naturoplevelser, styrke kroppen og hjertet, få rykket nogle grænser og overkomme dem, og en unik mulighed for at få et sus i maven når man forcere forskellige features.

Jeg er cand. scient i human fysiologi, og har en stor viden om kroppen, træning og sundhed. Jeg gør mit ypperste for at skabe de rigtige rammer, og jeg ynder at dele ud af min viden og store passion inden for mountainbike.”

Stig Hamborg Nielsen

Instruktør / guide

Idrætsformidler

“Min vej til mountainbiken fandt jeg gennem min store interesse i ekstrem sport, som jeg ihærdigt har dyrket i over 20 år, hvoraf de seneste hovedsageligt har foregået på cykel med at nørde tekniske sektioner, hop og drops, i de danske skove.

I 2020 færdiggjorde jeg en idrætsformidler uddannelse ved Paul Petersens idrætsinstitut, som kombineret med min passion ledte mig her til MTB-Tours. Hos MTB-tours instruere og guider jeg alle slags ture, hvor jeg lægger utrolig meget vægt på at skræddersy turene til gruppens behov og evne.

Derudover underviser jeg MTB-skolen, hvor jeg som underviser elsker at bringe mine erfaringer i spil med øvelsesvalg, progressioner, pædagogik og didaktik. På dage hvor jeg ikke cykler, står jeg gerne i butikken klar til at sludre cykler og grej med enhver der har interesse”.

Rasmus Hansen

Cykelmekaniker

Uddannet mekaniker

“Jeg er født og opvokset i Herlev og har haft en turbulent ungdom som har sat sin spor i mig.

Jeg fik muligheden for at starte i et genoptræningsforløb hos MTB-tours mod angst og socialfobi for 6 år siden. Jeg er dybt taknemlig for den mulighed og det har ført mig videre til mekanikeruddannelsen som jeg har færdiggjort i 2021.

Det har givet mig en ny mulighed i livet og jeg nyder nu at fikse og pille ved alle salgs cykler. Som cykelmekaniker skal man kunne lave alle tænkelige reparationer, men jeg har en helt særlig interesse i hydrauliske bremser, som jeg nyder at får til at bide perfekt efter et bleed. Yderligere elsker jeg at rode med elmotorer til cykler og har særligt godt styr på dem fra Bosch.

Mød mig på værkstedet og jeg vil gøre mit for at du kommer afsted med en velkørende cykel.”

Daniel Hansen

Cykelmekaniker

Uddannet cykelmekaniker

“Min passion for cykler har jeg haft i mange år, og jeg har selv cyklet mountainbike i over 15 år, landevej i 5 år og gravel i et par år. Det er alt fra seriøse cykelferier i alperne, hyggeture med vennerne for at øve teknik og deltagelse i diverse løb.

Jeg bruger meget af min fritid på cykling og jeg elsker, at gå og fikse og pleje min cykel, finde på nye upgrades, bygge mine egne cykler og afprøve de nye ting på markedet.

Jeg har arbejdet inden for branchen i 6 år, blev uddannet cykelmekaniker i 2017 og har erfaring med reparation af mange forskellige typer cykler.

Hos MTB-tours vil du møde mig på værkstedet, hvor jeg står klar til at hjælpe dig med alt fra himmel til jord. Jeg går meget op i detaljer og giver mig altid god tid til, at sikre, at arbejdet er udført ordentligt og at du går derfra med et godt resultat. Jeg er altid frisk på at give gode råd og hjælpe dig frem til den bedste løsning for din cykel.”

Radu Dinescu

Cykelmekaniker

Uddannet cykelmekaniker

“Jeg er fra Rumænien, men bor i København med min kæreste og datter.

Jeg fik min første mountainbike for 20 år siden, og har aldrig set mig tilbage. Igennem de år lærte jeg at reparere min egen cykel, hvilket resulterede i at jeg fulgte min passion videre in i cykleverdenen.

Jeg begyndte i lære som cykelmekaniker i 2018 og vil være færdig september 2021.

Cykler er min passion og jeg elsker at fikse alle salgs cykler, lige meget om det er en citybike eller racercykel, men det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg særligt nyder at reparere mountainbikes.

Jeg har en særlig interesse i affjedring, både forgafler og bagdæmpere, samt dropper sadelpinde. Så hvis du vil have det hele til at køre lidt bedre, bevæge sig lidt mere smooth, så er det mig du skal hive fat i på værkstedet. Det er dog glade og tilfredse kunder, når vi sammen finde de bedste løsninger, der gør betyder mest for mig.

En cykeltur i naturen, er selvfølgelig, et af de vigtigste elementer i mit liv.”

Find os i Hareskoven, Nordsjælland – og i resten af landet

Vi holder til i Hareskoven og Nordsjælland, som danner rammer for 2 af danmarks bedste mountainbike-spots . Her har vi vores værksteder, butikker, caféer og mountainbike-udlejning i fantastiske atmosfærer både indendørs og på udendørs arealerne. Udover vores faste lokationer kører vi ud i hele landet og laver events tilpasset vores kunders lokation.

Læs mere om away events