MTB-undervisning

Hos MTB-Tours vil vi gøre det nemt og tilgængeligt for alle at få gode oplevelser på mountainbike i naturen. Derfor tilbyder vi også en række muligheder for MTB-undervisning til alle aldre og niveauer.

MTB-Kurser

Kurser til alle niveauer
Vi tilbyder MTB-kurser til alle niveauer og med forskellige temaer. Så uanset om du aldrig har prøvet at køre mountainbike før, eller om du bare ønsker at forfine dine teknikker, så har vi et kursus til dig.

Alle vores kurser er af 2 timers varighed, og bliver afholdt hver uge.

Læs mere om vores MTB-kurser

Børnecamps

Sommer- efterårs- vinter- og påskecamps
Flere dage med sjov, leg og teknisk udvikling på mountainbike i og omkring Hareskoven.

Er dine børn klar til fart over feltet og har mod på at give den gas på mountainbike?

Så er MTB-Tours camps det helt rigtige sted for dine børn at tilbringe deres fridage. Dine børn vil få masser af frisk luft, sved på panden, udfordret balancen, rykket grænser og en masse socialt samvær.

Læs mere om vores børnecamps

Workshops og Teknikforløb

Vores Workshop er længere kurser hvor der er tid til fordybelse, nørderi og individuel udvikling og feedback. De strækker sig over 5 timer for en dagsworkshop og op til 3 dags workshops. Kavliteten er i top og derfor er der max plads til 6 deltagere.

Vores Teknikforløb strækker sig over 4 eller 8 uge af 2 -3 timer pr. gang. Et teknikforløb giver anledning til at få meget viden og læring over en korter periode hvor der samtidig er plads til at øve sig imellem træningerne.

Læs mere om vores workshops

Privatundervisning

En privatlektion betyder fuldt fokus på dig
Få vores professionelle MTB-instruktører på tomandshånd, eller book til en gruppe. Dine behov er i højsæde og din udvikling er i fokus. Du bestemmer selv tema og tempo.

Læs mere om vores privatundervisning

Det siger vores kunder

Casper WeichelFirmanavn

SUPER sted, god kaffe og fantastisk service!

AnneComwell, Holte

I var enormt professionelle – alt var lige efter planen, og deltagerne havde en super god oplevelse. Ingen kritikpunkter herfra!

Carsten AdelhøjFirmanavn

Har været på en god køretur med instruktør sammen med et hold kolleger. Instruktøren forklarede principperne godt og der er en god bane rundt i skoven, så man får prøvet sine evner. Der er både hold…

Ivan SørensenFirmanavn

Super setup med tour og BBQ!
Fed tur med guides af høj kvalitet, og ikke at glemme sporet – super fedt.

Hvis ikke man har prøvet dette før så burde man ligge turen forbi her.

Se vores kundecases